Oι προβλέψεις της Τρίτης: Άσε τη ζωή να σου δείξει το δρόμο σήμερα...

5 Αυγούστου 2014
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ζήσε την στιγμή... και άφησε την ζωή να σου δείξει τον δρόμο!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είσαι κάτω από την πλήρη επιρροή ατόμων και καταστάσεων που κατά κάποιο τρόπο σε ορίζουν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι σου κάνει κακό ή δεν σου αρέσει. Απλά είναι πρωτόγνωρο για σένα να ακολουθείς αντί να σε ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί περνώντας η ημέρα θα λυθεί η «ομηρία».

Ερωτικά: Ο Σκορπιός σε εξουσιάζει απόλυτα και μέσα από αυτό θα αναπτυχθεί έντονη σεξουαλική έλξη μεταξύ σας. Η ιδιαιτερότητα που χρειάζεται να δείξεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι ένας Ζυγός, με τον τρόπο σου, θα βοηθήσει να μπουν νέες βάσεις στη μεταξύ σας σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι δεν θα μπορέσεις να ακολουθήσεις όλα τα σχέδια, τα οποία ναι μεν έχουν διαμορφωθεί για σένα, χωρίς όμως εσύ να συμφωνείς απόλυτα. Απλά κάποιες καταστάσεις σε πάνε στα βαθιά και δεν είναι εύκολο να παραδώσεις τον έλεγχο σε συνεργάτες ή πρόσωπα που δεν εμπιστεύεσαι. Κράτησε το ένστικτό σου σε υψηλό επίπεδο και δεν θα χάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν αξίζει ένα πρόσωπο να του εμπιστευτείς όλα τα μυστικά που γνωρίζεις. Η πιθανή ενασχόληση με θέματα μεταφυσικά ή ακόμα και με αστρολογικές ερμηνείες θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια βαθιά θέματα που σε απασχολούν και μπορεί να αφορούν και ένα κομμάτι από την αυτογνωσία σου.

Ερωτικά: Η σχέση με Σκορπιό αναγκαστικά σε βάζει να κολυμπήσεις σε νερά που δεν γνωρίζεις, αλλά μπορεί να αξίζει το ρίσκο γιατί θα ικανοποιήσεις την περίεργη φύση σου. Κατά τα άλλα, νιώθεις μια μικρή ένταση με το πρόσωπο που είστε μαζί, γιατί διαισθάνεσαι ότι κάτι πάει να χαλάσει και αυτό δεν σου αρέσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Επενδύεις μέσω των άλλων και αυτό σίγουρα δεν είναι το καλύτερό σου γιατί δεν τους εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις κι εσύ με τη σειρά σου την εμπιστοσύνη κάποιων ατόμων, για να μπορέσεις να προχωρήσεις περισσότερο μαζί τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Αξίζει να βουτήξεις στα βαθιά γιατί δεν θα υπάρχει ίχνος από επιπολαιότητα και ανώριμη συμπεριφορά. Αν δώσεις τον λόγο σου για κάτι, θα δεσμευτείς να τον ολοκληρώσεις αλλιώς θα χρεωθείς πιθανόν και κάποιες αποτυχίες.

Ερωτικά: Έχεις όλη την ευχέρεια να κάνεις κάτι πιο βαθύ αν το επιθυμείς και κυρίως να τα βρεις με ένα Σκορπιό – εκείνος συνέχεια τριγυρνάει στα πόδια σου, αλλά δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς όλο αυτό που νιώθεις, γιατί δεν βαδίζεις σε έδαφος γνώριμο.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω να μάθεις και να μην πουλάς συνέχεια εξυπνάδα. Μην περιμένεις από τη συμπεριφορά του απέναντί σου να σου υποδείξει αν πρέπει να απαιτήσεις ή να απορρίψεις ορισμένες προτάσεις.

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Ότι έχει να κάνει με αλλαγή το εξωθείς μακριά σου, αυτό το διάστημα, γιατί έχεις ανάγκη να φερθείς κάπως διαφορετικά. Προτιμώντας τα δύσκολα ανεβάζεις τον πήχη ψηλά και βάζεις τον εαυτόν σου στα δύσκολα. Το καλό είναι ότι αναγνωρίζεις ότι χρειάζεται να αλλάξεις όλες σου τις κακές συνήθειες, γιατί με τις συγκεκριμένες που έχεις δεν θα κάνεις προκοπή!

Ερωτικά: Εντυπωσιάζεσαι από την μαγνητική προσωπικότητα ενός Σκορπιού. Αυτό σε απογειώνει και πιθανόν να κάνεις τρέλες τις οποίες όμως δεν εγκρίνει το «σύστημά» σου, επειδή δείχνει ότι θα παραδοθείς τελείως και κυρίως θα εξαρτηθείς πολύ περισσότερο από ότι νόμιζες - κυρίως από ένα πρόσωπο που είναι μεγαλύτερό σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει κάποιο ρίσκο το οποίο δεν σε φοβίζει καθόλου, επειδή θα καταφέρεις εύκολα να ξεφύγεις από κάποιες επιρροές που παλιά σε άγχωναν. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα μέσα στο οικονομικό σου τοπίο και θα δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες για να εξασφαλιστείς.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Είσαι κάτω από την επιρροή κάποιων συνθηκών που μπορεί να σου δημιουργούν ένταση ή ακόμα και τάση για ανταγωνισμό. Η δυνατή σου προσωπικότητα δεν σηκώνει και πολλά και κυρίως δεν θα κάνεις υποχωρήσεις σε θέματα προσωπικών αξιών.

Ερωτικά: Έχεις μια εσωτερική αναστάτωση και ένα πάθος πολύ προσωπικό σε τραβάει προς τα πίσω και δεν ξέρεις και εσύ πώς να το διαχειριστείς. Θα παίξει σημαντικό ρόλο στα ερωτικά σου η εμπιστοσύνη που θα καταφέρεις να δείξεις σε έναν Σκορπιό ή Υδροχόο.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις το γενικό πρόσταγμα σε μια δουλειά που έχεις προσπαθήσει εδώ και καιρό να κάνεις, αλλά όλο και κάτι σου ξεφεύγει και κυρίως δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τις καταστάσεις εκ των έσω.

   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες προσωπικές ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να σου βγουν ακόμα και σε μεγάλη πίστη ή θετικό όραμα. Μην αφήνεις κάποιες αρνητικές σκέψεις ή καταστάσεις να σε βγάζουν από τον δρόμο που έχεις επιλέξει.

Ερωτικά: Ανοίγεσαι και πιθανόν να κάνεις εξομολογήσεις οι οποίες μπορεί να γίνουν κυρίως πάνω σε μια κατάσταση πολύ ελεύθερη, που θα σου φέρει κατά κάποιο τρόπο ένα κομμάτι απελευθέρωσης. Παρόλ' αυτά, αν σχετίζεσαι με ένα Σκορπιό θα χρειαστεί άλλος χειρισμός: να πηγαίνεις με τα νερά του, γιατί μερικές φορές ανοίγεσαι υπερβολικά και αυτό δεν του αρέσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν κινείς σωστά κάποιες υποθέσεις σου, γιατί ενώ βάζεις τα πράγματα σε μια σωστή γραμμή, μετά όλο κάτι βγαίνει, ξαφνικό, και σου χαλάει τη σειρά σου. Χρειάζεται να εμβαθύνεις ίσως περισσότερο αλλά και να μην παίρνεις καθόλου προσωπικά κάτι που σου λέει ένα άτομο. Οι συνεργασίες σου χρειάζονται σωστή πληροφόρηση.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο astrology.gr

http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/62227-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-5-8

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ