Μήτρογλου, Νιανγκ και Γκιντέτι

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση σέντερ φορ και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ υπάρχει ανοιχτός δρόμος για την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου, κάτι που αποτελεί επιθυμία του Έλληνα φορ λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στη Φούλαμ αλλά και του Ολυμπιακού να ξαναέχει στις τάξεις του τον κορυφαίο στράικερ.

Το πράγμα δεν είναι απλό καθώς οι Άγγλοι μιλούν για πώληση και όχι δανεισμό, ενώ υπάρχεουν καλές προσφορές για τον Μήτρογλου από την Τουρκία και την Γαλλία. Είναι όμως μια σοβαρή πιθανότητα η επιστροφή του στον Ολυμπιακό, εφόσον η Φούλαμ θέλει να μειώσει την οικονομική ζημιά από τη μεταγραφή που δεν της βγήκε και ο παίκτης επιθυμεί να γυρίσει.

Στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν πάντα ο Εμπαγιέ Νιανγκ της Μίλαν και ο Τζον Γκιντέτι της Μάντσεστερ Σίτι. Για τον Γάλλο η Μίλαν δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα τον παραχωρήσει, ενώ ο Γκαλιάνι έκανε δηλώσεις ότι ο παίκτης πήγε πολύ καλά στο ICC θέλοντας και να ανεβάσει την τιμή του. Ο Γκιντέτι δύσκολα θα βρει θέση στα βασικά πλάνα της Σίτι, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και θα ήθελε κι ο ίδιος να παίξει μαζί με τον καλό φίλο του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Για τη μεταγραφή του εξτρέμ ο Νορντίν Αμραμπάτ είναι το φαβορί, με τις επαφές με την Γαλατά σε πολύ καλό δρόμο, ενώ επανεξετάζεται η περίπτωση του Πέδρο Λεόν της Χετάφε με τον Ισπανό άσο που ήταν από πέρσι στο στόχαστρο του Μίτσελ να είναι προς πώληση από το σύλλογό του.

Ο Μίτσελ έχει πάει να δει τους δικούς του στην Ισπανία και θα επιστρέψει την Πέμπτη, οπότε αναμένεται να έχει καθοριστικό μεταγραφικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις τελικές αποφάσεις σχετικά με τις μεταγραφές και τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Σχετικά άρθρα