Δείτε τι έκαναν - Μεθυσμένοι Σουηδοί στη Ρόδο (φώτος)

5 Αυγούστου 2014

Τις εξευτελιστικές καταστάσεις που ζουν -οικειοθελώς βέβαια- τουρίστες στη Μαγιόρκα, όπου νεαρά κορίτσια δεν έχουν πρόβλημα να επιδίδονται δημοσίως σε σεξουαλικές πράξεις με έπαθλο ένα ποτό, φαίνεται πως ζήλεψαν Σουηδοί τουρίστες στη Ρόδο.

Οπως αποκαλύπτει η dimokratiki δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου, που τους μαγνητοσκοπούν, έξαλλοι. Φυσικά τα βιντεάκια και οι φωτογραφίες από την εμετική βραδιά έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Οπως και στη Μαγιόρκα λοιπόν τα κρούσματα νεαρών αλλοδαπών γυναικών που συμμετέχουν σε όργια με πελάτες των νυχτερινών κέντρων έφτασαν και στη Ρόδο και με τη «βιτρίνα» του τουρισμού, δεκάδες πανέμορφες κοπέλες απ' όλα τα μέρη του κόσμου και καταλήγουν να εξευτελίζονται. Τα κλου της βραδιάς είναι οι διαγωνισμοί μεταξύ των κοριτσιών που αναλαμβάνουν να προσφέρουν στοματικό έρωτα με χρονομέτρηση, με νικήτρια όποια χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσει το «έργο» της! Τα ερωτικά «πάρτι» που διαρκούν ατέλειωτες ώρες δεν περιορίζοντο μέχρι πρότινος στο Φαληράκι με προταγωνιστές κυρίως Αγγλους.

Αυτό που εκπλήσσει τουλάχιστον είναι βίντεο με τίτλο «Swedish teens public blowjobs in club Rhodos Greece», το οποίο είναι διαθέσιμο σε κοινή θέα, χωρίς κανένα περιορισμό σε χρήστες του διαδικτύου.

Σε αυτό εμφανίζονται σε μπάρ της Ρόδου δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, χειροκροτούμενοι και επικροτούμενοι από τους δεκάδες θαμώνες, που τους μαγνητοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα και τους επευφημούν.

Τα δύο ζευγάρια εμφανώς μεθυσμένα, αν όχι υπό την επήρεια άλλων ουσιών, δεν διστάζουν να λικνίζονται γυμνά προς τέρψιν όχι μόνο των θαμώνων αλλά και του παγκοσμίου internet, που σχηματίζει από μια μεμονωμένη ευτυχώς λήψη σε ένα νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, την εντύπωση ότι στο νησί γίνονται «σόδομα και γόμορα».

iefimerida

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ