Δεν ισχύει η μεταγραφή !

6 Αυγούστου 2014

Σε κατηγορηματική διάψευση της φημολογίας που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και ήθελε τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στην Ρώμη, ώστε να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του στην Γιουβέντους, προχώρησε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Ο μάνατζερ του 23χρονου διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ιταλικό Τύπο διέψευσε αυτό το σενάριο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαστε στην Ελλάδα και όχι στην Ρώμη για επαφές με την Ρόμα» ήταν η αρχική επισήμανση του εκπροσώπου του Κώστα Μανωλά, για να προσθέσει:

«Η αλήθεια είναι πως έχω δεχθεί αρκετά τηλέφωνα για το ταξίδι του Κώστα Μανωλά στην Ρώμη. Έχω να πω ότι είμαστε στην Ελλάδα.

Δεν ξέρουμε τίποτα για όσα γράφονται και μας αποδίδονται από την Ιταλία». Επίσης τόνισε ότι «έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το θέμα Ρόμα και Μανωλά. Επισήμως εμείς δεν έχουμε κάτι και δεν ξέρουμε κάτι. Ο παίκτης δεν έχει μιλήσει ποτέ με την Ρόμα, πόσο μάλλον να εκφραστεί με θαυμασμό για την πόλη. Είναι για διακοπές στην Ελλάδα και δεν υπάρχουν νεότερα ή κάτι οριστικό για το μέλλον του».

 

 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ