Παρέδωσε τη σκυτάλη ο Αρβανιτίδης

Την αποχώρησή του από το τιμόνι της ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε ο Γιώργος Αρβανιτίδης έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας του στα κοινά της “Βασίλισσας του Βορρά”, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τη νέα διοίκηση, επικεφαλής της οποίας είναι ο Θεόδωρος Καρυπίδης.
Η δήλωση του Γιώργου Αρβανιτίδη:
“Έχοντας συμπληρώσει πάνω από μία 10ετία στο τιμόνι της Π.Α.Ε. Βέροια, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη. Η επιλογή του διαδόχου έγινε με τα εξής κριτήρια: 1) να προέρχεται από τον τόπο μας, 2) να αγαπάει την Ομάδα και το ποδόσφαιρο και 3) να έχει όρεξη για δουλειά.
Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και η ομάδα συνεργατών που τον πλαισιώνει καλύπτει και με το παραπάνω αυτές τις απαιτήσεις. Βρισκόμαστε ήδη στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και την αλλαγή Διοίκησης.
Παραδίδω την Ομάδα, αγωνιζόμενη στη SUPER LEAGUE (από τη Γ’ Εθνική κατηγορία που βρισκόταν όταν την ανέλαβα), με πλήρη αδειοδότηση, χωρίς υποχρεώσεις και με υποδομές τόσο σε έμψυχο υλικό (ακαδημίες) όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (αθλητικές εγκαταστάσεις Σταδίου, προπονητικό κέντρο κλπ) που διασφαλίζουν το μέλλον της Ομάδας.
Δηλώνω ότι θα εξακολουθώ να είμαι δίπλα της από τη θέση του απλού φιλάθλου και καλώ όλους να αγκαλιάσουμε τη νέα διοίκηση. Με τη συμπαράσταση όλων μας ή ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ θα βρίσκεται πάντοτε εκεί που της αξίζει: ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως όλους όσοι βοήθησαν στο έργο που επιτελέσαμε, ιδιαίτερα δε τη σύζυγό και τα παιδιά μου, οι οποίοι στάθηκαν ακλόνητοι συμπαραστάτες δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.
Γιώργος Αρβανιτίδης”

Σχετικά άρθρα