«Μάγεψαν» παίκτες του Φοίνικα στο τουρνουά της Μικρής Βίγλας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Beach Volley 2014 Mikri Vigla” που διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά.
Ξεχωριστή τιμή για τον σύλλογο Φιλωτίου αποτέλεσε η παρουσία του Λευτέρη Ελευθερίου, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν κοντά στη προσπάθεια του συλλόγου. Ο Λευτέρης σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε ως προπονητής της Εθνικής beachsoccer της Βραζιλίας.
Τα happenings συνεχίστηκαν με επίδειξη μαγιό, χορό με μαζορέτες, ευχάριστα μουσικά διαλύματα, διαγωνισμό σερβίς, όπου έλαβαν μέρος οι θεατές των αγώνων και φυσικά χορευτικά από το αντίστοιχο τμήμα του συλλόγου.
Μεγάλοι νικητές στους Άνδρες ήταν οι παίκτες του Φοίνικα Αρβανίτης/Τσινός που νίκησαν 2-0 σετ (21-14, 21-17) στον τελικό των επίσης παικτών του Φοίνικα Γιώργο Βελέντζα και Λεονάρδο Πρίντεζη.
Την 3η θέση κατέκτησαν οι περσινοί νικητές του τουρνουά Γιώργος Κελίδης και Γιώργος Κουτσογιαννόπουλος, οι οποίοι επικράτησαν στον μικρό τελικό των Πολίτη/Μπογιατζόπουλου με 2-1.
Στις γυναίκες η Νάντια Μαύρου και η Ζένικα Μαλουσάρη ήταν οι μεγάλες νικήτριες , καθώς επικράτησαν στον τελικό απέναντι στις Καραηλία και Τσάπαλα με 2-0 (21-15 και 21-15). Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν χωρίς αγώνα οι Σία Τοτσίδου και η Μελίνα Εμαμνουηλίδου, καθώς οι αδελφές Οικονομοπούλου αποσύρθηκαν λόγω τραυματισμού της μίας.

Σχετικά άρθρα