Διευθυντής ποδοσφαίρου στον ΠΑΟ ο Φύσσας!

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε στο «καπέλωμα» του Νίκου Νταμπίζα με την πρόσληψη σε θέση διευθυντή ποδοσφαίρου του Τάκη Φύσσα. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος εντάσσεται στη διοικητική δομή του Συλλόγου, έχοντας τον τίτλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου. Ο Τάκης Φύσσας, που επιστρέφει μετά από 6,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και για αυτό ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει και υλοποιούν ένα πρότζεκτ άκρως πετυχημένο, το οποίο με εκφράζει απόλυτα και που, με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».

Στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι ο Αλαφούζος ήθελε εδώ και καιρό την αναβάθμιση του διοικητικού δυναμικού και πως σε καμία περίπτωση δεν αλλάζουν οι ισορροπίες με τον Νταμπίζα. Πρακτικά, δηλαδή ο Φύσσας αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στο σύλλογο, ενώ πολλές φορές μάλιστα θα λειτουργεί και… αντί του προέδρου, θα εκπροσωπεί την ομάδα στην UEFA και όπου αλλού χρειάζεται ενώ φυσικά θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Νταμπίζα για οτιδήποτε. 

Σχετικά άρθρα