Χιούλμαντ: «Δύσκολος ο Αστέρας, ήρθαμε για τη νίκη»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του ήρθε να διεκδικήσει τη νίκη στάθηκε ο προπονητής της Μάιντς, Κάσπερ Χιούλμαντ ενόψει του επαναληπτικού με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Υποστήριξε πως ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα αλλά και ότι στάθηκαν τυχεροί στον πρώτο αγώνα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Κάσπερ Χιούλμαντ:
Για την προετοιμασία και τον αγώνα: «Είμαστε έτοιμοι. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας, πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στον αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγη τύχη στο πρώτο ματς, αλλά το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να προκριθούμε, ήρθαμε για να κερδίσουμε. Περιμένω από τον Αστέρα να παίξει πιο επιθετικά, αλλά είμαστε κι εμείς πιο προετοιμασμένοι. Είχαμε μια επιπλέον εβδομάδα προπονήσεων. Και βέβαια, το 1-0 είναι πάντα καλύτερο από το 0-0».
Για το ποιους παίκτες του Αστέρα ξεχώρισε: «Ο Ντε Μπλάσις είναι ένας καλός και έξυπνος ποδοσφαιριστής σε όποια θέση κι αν τον βάλεις. Αλλά όλη η ομάδα του Αστέρα είναι καλή τακτικά. Δεν είναι απλώς ένας δύσκολος αγώνας για την πρόκριση, ο Αστέρα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Μια καλή ομάδα».
Ρωτήθηκε μήπως η Μάιντς υποτίμησε τον Αστέρα στο πρώτο ματς: «Οχι. Αλλά εμείς δίνουμε προτεραιότητα στη δική μας ομάδα. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς, είχαμε προβλήματα. Πρέπει να βελτιωθούμε».
Για το αν θα αγωνιστεί ο Καπίνο: «Θα περιμένετε αύριο να το μάθετε».

Σχετικά άρθρα