Μέντες: «Αξίζαμε περισσότερα»

Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ Λιέγης εξέφρασε ο Νταβίντ Μέντες, ο οποίος πάντως τόνισε πως οι “Πράσινοι” πρέπει πλέον να προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Αξίζαμε πολλά περισσότερα και όσοι είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Σταντάρ. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, παίξαμε καλύτερα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να πετυχαίνεις τα γκολ την κατάλληλη στιγμή, κάτι που εμείς δεν καταφέραμε».

Τι πήγε στραβά για τον Παναθηναϊκό;

«Όποιος ήταν στο γήπεδο και είδε το παιχνίδι, θα είδε και τι πήγε στραβά. Αυτοί έκαναν μια αντεπίθεση, εμείς δεν είχαμε σωστές θέσεις. Πρώτος εγώ και στη συνέχεια ο Κώστας (σ.σ. Τριανταφυλλόπουλος), δεν καλύψαμε σωστά, μείναμε ανοιχτοί στην άμυνα, αυτοί έκαναν πολύ γρήγορη αντεπίθεση και σκόραραν. Το δεύτερο γκολ ήταν πραγματικά φανταστικό».

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήσασταν άτυχοι…

«Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε τύχη, όμως, είπα και πριν πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε πλέον και να κοιτάξουμε τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Παρά τον αποκλεισμό ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος, τι σημαίνει για σένα αυτό;

«Ο κόσμος μας ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικός. Πρέπει, πλέον, να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League, για εμάς και για αυτόν τον φανταστικό κόσμο».

Σχετικά άρθρα