Ραντεβού με την ιστορία…

Στη μάχη της πρόκρισης στα play offs του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία τους ρίχνονται απόψε ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Περιστεριώτες θα υποδεχτούν στις 21:00 (novasports2, pamesports.gr) τη Σαράγεβο έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Βοσνία. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου απέδειξε στο χορτάρι πως είναι καλύτερη ομάδα από την αποψινή αντίπαλό της όμως, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ρεβάνς προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρώτη εντός έδρας ευρωπαϊκή νίκη τους και φυσικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών.

Ο Παράσχος αναμένεται να παρατάξει τον Ατρόμητο με επιθετικό σχήμα και σύστημα 3-5-2 θέλοντας να πιέσει από το πρώτο λεπτό τους Βόσνιους και να τους… βάλει στα καρέ τους. Ο Τσέναμο θα είναι στην εστία ενώ η τριάδα της άμυνας θα στελεχωθεί από τους Ταυλαρίδη, Φυτανίδη και Λαζαρίδη. Οι Νάστος και Γιαννούλης θα αγωνιστούν μπροστά τους ενώ τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Δημούτσος και Πίτου Γκαρσία. Ο Μπρίτο θα έχει ελεύθερο ρόλο ενώ το “δίδυμο” της επίθεσης θα είναι ο Φάμπιο και ο Καραμάνος.

Στην αποστολή συμμετέχουν και οι Μπάρκας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Κούρος, Γεωργίου, Μπάλλας, Ναπολεόνι και Τάτος.

Η πιθανή ενδεκάδα της Σαράγεβο: Μπάντοβιτς, Μπάριτς, Τατομίροβιτς, Ντούποβατς, Πουτζιγκάτσα, Στόιτσεβ, Μπιλμπίγια, Όκιτς, Βελκόσκι, Τσιμίρο και Ράντοβατς.

Ένα τέταρτο αργότερα (21:15, novasports1, pamesports.gr) ο Αστέρας Τρίπολης θα επιχειρήσει στο “σπίτι” του να κάνει την υπέρβαση κόντρα στη Μάιντς. Οι Αρκάδες καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 στη Γερμανία και να επαναλάβουν την ίδια και καλύτερη εμφάνιση που είχαν στο πρώτο ματς με τη διαφοροποίηση πως θα πρέπει να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, κάτι που επισήμανε και ο τεχνικός της ομάδας, Στάικος Βεργέτης.

Ο προπονητής του Αστέρα αναμένεται να ξεκινήσει τους Θεοδωρόπουλο στην εστία, Παντελιάδη, Λούι, Γκοϊάν και Ζησόπουλο στην άμυνα ενώ ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ο Ουσέρο. Μπροστά τους θα είναι ο Ρόλε ενώ η τριάδα της επιθετικής γραμμής θα αποτελείται από τους Μάτσα, Μπαντιμπανγκά και Ντε Μπλάσις.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο και Μπακασέτας .

Η πιθανή ενδεκάδα της Μάιντς: Κάριους, Χάρα, Νοβέσκι, Μπελ, Παρκ, Γκάις, Μπαουμγκάρντλινγκερ, Κου, Μόριτς, Μάλι και Οκαζάκι.

Σχετικά άρθρα