Ντοσεβί: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη»

Για την εμπειρία που βίωσε με τον Ολυμπιακό στο International Challenge Cup μίλησε ο Ματιέ Ντοσεβί και εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μπροστά στον κόσμο της ομάδας.
Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα “Γαύρος”:
Για το ICC: «Ήταν μία ωραία περιπέτεια για μένα και την ομάδα. Κάνα,με ένα καλό τουρνουά και δείξαμε ότι έχουμε καλό σύνολο. Σε όλα τα παιχνίδια πήγαμε καλά με ανάλογη απόδοση. Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν».
Για την προσαρμογή του στους “ερυθρόλευκους”: «Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ. Νομίζω ότι θα γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω. Πηγαίνουν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα και είμαι ευτυχισμένος».
Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Ο προπονητής ήθελε να με δει παντού. Και μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις, αλλά η αγαπημένη μου θέση είναι ακραίος μέσος. Σίγουρα είναι απόφαση του προπονητή κι αυτός θα επιλέξει πολύ θα αγωνίζομαι».
Για την υποστήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη, ξέρω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιουργούν πολύ θερμή ατμόσφαιρα και χαίρομαι που θα αρχίσω να τη ζω από κοντά μέσα σε λίγες ημέρες».

Σχετικά άρθρα