Πάντα δεύτερος στο Ρίο ο Κοκκαλάνης

Σταθερά στην 2η θέση του test event της Βραζιλίας βρίσκεται ο Βύρωνας Κοκκαλάνης. Στις τρείς τελευταίες ιστιοδρομίες ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 8,8 και 2 και συνολικά μετά από οκτώ κούρσες διατηρείται δεύτερος με 24 βαθμούς ποινής.
Πρώτος με μικρή διαφορά είναι ο Ολλανδός Ντ.Β. Ριζελμπέργκερ, ο οποίος έχει 21 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση ανέβηκε ο Πολωνός Π.Μιαρτσίνσκι με 30 βαθμούς.
Στην Ελβετία οι Παπαθανασίου – Τσότρας
Στην Ελβετία βρίσκονται οι Αιμίλιος Παπαθανασίου – Αντώνης Τσότρας , προκειμένου να πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανοίξεως της κατηγορίας STAR από 10 έως 13 Αυγούστου.
Οι αγώνες θα γίνουν στη λίμνη Μπρούνεν της Λουκέρνης και το ελληνικό σκάφος θα προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατό ψηλότερη θέση για να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο star sailor league, το οποίο θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στις Μπαχάμες.
Το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 8 και 9 Αυγούστου οι Παπαθανασίου-Τσότρας θα τρέξουν στον ίδιο στίβο της λίμνης Μπρούνεν έναν προκαταρκτικό αγώνα με την ονομασία STAR TROPHY. Ουσιαστικά πρόκειται για αγώνα προπόνησης ενόψει των αγώνων της ερχόμενης εβδομάδας.

Σχετικά άρθρα