Τσόρι: «Νοοτροπία νικητή»

Για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού αλλά και το νούμερο που επέλεξε να φοράει στη φανέλα του μίλησε ο Τσόρι Ντομίνγκες στον “Γαύρο”.
Οι δηλώσεις του:
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη μέχρι τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού;
«Πάμε καλά. Είμαι ευχαριστημένος τόσο από τον εαυτό μου, όσο και από τη λειτουργία της ομάδας και νομίζω ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έδειξε πολύ δυνατή απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, αλλά και το γεγονός ότι ήρθαν και καλά αποτελέσματα. Φιλικά παιχνίδια είναι, δεν μπορούμε να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία απ’ ό,τι πρέπει στα αποτελέσματα, όμως εμείς δοκιμάσαμε κάποια πράγματα με επιτυχία και φάνηκε ότι έχουμε τη νοοτροπία του νικητή σε όλους τους αγώνες».
Ποιο είναι το θετικότερο και πιο το αρνητικότερο στοιχείο της προετοιμασίας μέχρι τώρα;
«Θετικό είναι η εικόνα που έχουμε δείξει. Πηγαίνει καλά η ενσωμάτωση των καινούργιων παικτών, αλλά και νέων στοιχείων που βάζει στην ομάδα ο προπονητής. Αρνητικό είναι, ίσως, η επιπλέον κούραση από τα ταξίδια και συνεχείς μετακινήσεις με το αεροπλάνο που έπρεπε να κάνουν για το τελευταίο τουρνουά. Αυτό δεν μας επέτρεψε να προετοιμαστούμε 100%, όπως ακριβώς θα θέλαμε, όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες νομίζω ότι έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό».
Φέτος άφησες το «35» και έχεις πάρεις το «10», υπήρχε και κάποιος ιδιαίτερος λόγος, εκτός από ότι είσαι ο «μάγος» του Ολυμπιακού, που άλλαξες αριθμό στη φανέλα;
«Όχι, όχι δεν είμαι μάγος (γέλια). Μου αρέσει πιο πολύ το «10», ήταν ελεύθερο και το πήρα. Δεν υπάρχει κάτι παράξενο ή κάποιο μυστικό στην επιλογή μου».

Σχετικά άρθρα