Τον Ηλία Κυριακίδη απέκτησε ο Ιωνικός

Μία σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση ολοκλήρωσε ο Ιωνικός, ο οποίος απέκτησε τον Ηλία Κυριακίδη.
‘Ενα καταξιωμένο όνομα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει μόλις στα 29 χρόνια του διαγράψει μια ζηλευτή για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο πορεία, επιστρέφει στη γενέτειρα πόλη και την ομάδα της καρδιάς του.
Ποδοσφαιριστής επιπέδου σούπερ Λιγκ αναμένεται να ενισχύσει  σε πολύ  μεγάλο βαθμό την ομάδα της Νίκαιας από τις ακαδημίες της οποίας  έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Η παρουσία του ανεβάζει κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα της μεσαίας γραμμής τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον παραγωγικό επιθετικό τομέα. 
Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Κυριακίδη:
Σε εποχές οι οποίες χαρακτηρίζονται κυρίως από κρίσεις αξιών,αξιοπρέπειας και έλλειψη σεβασμού στον συνάνθρωπο,είμαι πανευτυχής,διότι οι άνθρωποι οι οποίοι διοικούν την ομάδα από την οποία ξεκίνησα το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι με προεξέχοντες,τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σαβουλίδη και τον τεχν.διευθυντή και πρώην αρχηγό μου στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα Γιάννη Ξανθόπουλο , με προσέγγισαν με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση. Επιθυμία μου είναι,πάντα με τη βοήθεια του δυναμικού ,συσπειρωμένου κόσμου του Ιωνικού , να ξαναβιώσουμε σπουδαίες στιγμές και η ομάδα μας να ξανακερδίσει το σεβασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας

Σχετικά άρθρα