Βεργέτης: «Κατέθεσαν τα πάντα στο γήπεδο»

Απόλυτα ικανοποιημένος και πως να μην είναι άλλωστε, εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης μετά την εκπληκτική νίκη του Αστέρα.

Ο προπονητής των Αρκάδων μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα είπε πως: «Ότι και να πω είναι λίγο για αυτά τα παιδιά. Κατέθεσαν τα πάντα στο γήπεδο. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές, εσωτερικές αλλαγές, αλλαγές συστημάτων και μαρκαρισμάτων, αλλά τα παιδιά αυτά έφεραν εις πέρας κάθε αποστολή που τους ανέθετα. Παίξαμε και με ελλειπή προετοιμασία, αλλά όταν παίζεις με πάθος και ψυχή, η μοίρα και ο Θεός σου δίνει αυτό που θέλεις».

Οι παίκτες του Αστέρα δεν φοβήθηκαν καθόλου σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη. «Η αλήθεια είναι οτι δεν φοβήθηκα ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες. Είπαμε ότι θα παίξουμε με ένα πλάνο που θα μπορούμε να το υλοποιήσουμε. Τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Ήμασταν αποτελεσματικοί, έχοντας να αντιμετωπίσουμε ατυχίες, τραυματισμούς, παίκτες που μπήκαν πριν από λίγες ημέρες στην προετοιμασία, αλλά προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε», ενώ σχετικά με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, είπε: «Είχαμε αμυντική συνοχή. Είχαμε κοντά τις γραμμές μας αυτό δεν επέτρεψε στην Μάιντς να κάνει πολλές ευκαιρίες. Κάτι όμως που έκανε όταν ανοιχτήκαμε. Το παλέψαμε όμως και πέτυχε το πλάνο μας».

Ενώ για τις αλλαγές του ίδιου και το πως βοήθησαν την ομάδα του τόνισε: «Εγώ προσπάθησα και έκανα αυτό που θεωρούσα σωστό, σύμφωνα με τις ανάγκες του αγώνα. Χρησιμοποίησα όλα τα όπλα που είχα. Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους και υλοποίησαν κάθε ανάγκη που είχαμε».

Σχετικά άρθρα