Αναζητεί χαφ, χαραμάδα αισιοδοξίας για Αμπεΐντ

Προσπάθεια να ενισχυθεί με έναν δημιουργικό μέσο κάνει ο Παναθηναϊκός ενόψει και των αναμετρήσεων της τελευταίας προκριματικής φάσης του Europa League.

Στις 2 μ.μ. το Τριφύλλι θα μάθει το εμπόδιο που θα προβάλει στο δρόμο του για τον όμιλο του Europa League σε μια κλήρωση που λογικά θα είναι βατή, δεδομένου ότι βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών. Πάντως, οι Πράσινοι κάνουν ό,τι μπορούν χρονικά για να προλάβουν να κάνουν τη μεταγραφή και φυσικά να δηλώσουν τον παίκτη στη λίστα της UEFA .

Οι επιλογές είναι δύο. Είτε να αποκτήσει χαφ, είτε να επιστρέψει στο Τριφύλλι ο Μεχντί Αμπεΐντ! Το ενδεχόμενο αυτό προέκυψε από τις πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία και αναφέρουν ότι ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου αμφιταλαντεύεται σχετικά με τον Αλγερινό χαφ. Παρότι τον έχει χρησιμοποιήσει αρκετά στα φιλικά δεν έχει πειστεί από τον Αμπεΐντ και οι Άγγλοι δεν αποκλείουν εν τέλει να του υψώσει πάλι απαγορευτικό για τη συμμετοχή του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πάρντιου θα αποφασίσει την προσεχή εβδομάδα, όπερ σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει λίγο χρόνο να δώσει στον Αμπεΐντ.

Άλλωστε ο Αλγερινός δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής ενώ έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία της Νιούκαστλ, άρα είναι έτοιμος να μπει απευθείας στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Και φυσικά τον προτιμάει ο Γιάννης Αναστασίου. Αλλά καλού κακού οι Πράσινοι ψάχνουν στην αγορά άλλες επιλογές.

Σχετικά άρθρα