Η πρόκριση Αστέρα φέρνει… Κατσουράνη στην ΑΕΚ

Στο προσκήνιο επανέρχεται για την ΑΕΚ η υπόθεση απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη. Η πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα play offs του Europa League δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις των Αρκάδων πριν από το χθεσινό ματς με την Μάιντς άγγιζαν τις 500.000 ευρώ όμως, το πόσο αυτό μετά από την ιστορική επιτυχία της ομάδας της Τρίπολης θα αυξηθεί… απαγορευτικά για την “Ένωση”. Οι ιθύνοντες του “Δικεφάλου” θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα όμως, αν δεν σημειωθεί κάποια εξέλιξη τις επόμενες ημέρες τότε η μεταγραφή του Κουρμπέλη δεν πρόκειται να υλοποιηθεί τουλάχιστον τη φετινή σεζόν.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν ήδη κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με αυτή του Κώστα Κατσουράνη να συγκεντρώνει και πάλι αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει. Παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις με τον διεθνή μέσο σταμάτησαν μετά από την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο “Κατσούρ” εμφανίζεται θετικός στο να καθίσει και πάλι στο τραπέζι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, την ώρα που φαίνεται πως έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Εν τω μεταξύ, ο Ντάνκο Λάζοβιτς ζήτησε να μάθει για το αν ισχύει ακόμα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να τον αποκτήσει. Ο έμπειρος επιθετικός ήθελε να αγωνιστεί στο Champions League με την Παρτιζάν όμως, μετά τον αποκλεισμό της σερβικής ομάδας ενδιαφέρθηκε ξανά για την “Ένωση”. Η απάντηση που έλαβε όμως δια μέσου του ανθρώπου που επιχείρησε να τον φέρει στην Ελλάδα ήταν αρνητική.

Σχετικά άρθρα