Μπουρούσης: «Να διαχειριστούμε καλά το αποτέλεσμα»

8 Αυγούστου 2014

Ο Γιάννης Μπουρούσης πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Σερβία, στο Πο της Γαλλίας.

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Μπουρούσης, ο οποίος εμφανίζεται στην στατιστική να έχει πετύχει 19 πόντους, ενώ στην πραγματικότητα σημείωσε 24 πόντους, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη για τον ίδιο με το εθνόσημο στο στήθος.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον πρώτο φιλικό αγώνα της Ελλάδας τόνισε πως: «Ήταν ακριβώς το πρώτο φιλικό μας στην περίοδο προετοιμασίας. Προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά για το καλύτερο. Θέλουμε πολύ βελτίωση στην άμυνα και πιστεύω ότι είναι κάτι που θα γίνει μέσα από τους αγώνες που θα δώσουμε εδώ στο Πο, αλλά και στη συνέχεια. Είναι τα παιχνίδια που θα κάνουν να βρεθούμε ακόμη καλύτερα μεταξύ μας και να προχωρήσουμε ως ομάδα. Χρειάζεται προσπάθεια στην τρανζίσιον άμυνα, στο ριμπάουντ, στα πικ εντ ρολ. Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας. Ο προπονητής είναι αυτός που θα μας πει περισσότερα, θα μας πει τι είδε και τι δεν είδε, τη πρέπει να γίνει από εδώ και μέρα. θα κάνουμε μίτινγκ, θα μας αναλύσει το παιχνίδι και θα συνεχίσουμε. Είχαμε όλη διάθεση να παίξουμε και να βοηθήσουμε σήμερα, αλλά δεν βγήκε στο βαθμό που θα θέλαμε. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτεί κάποιος ότι ήταν ο πρώτος αγώνας μετά από προπονήσεις τόσων ημερών. Τα πόδια είναι ακόμη πιασμένα».

Ο Μπουρούσης συνέχισε λέγοντας πως η Εθνική ομάδα θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων: «Αυτό που θα ήθελα εγώ να τονίσω και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει με τον Νίκο (Ζήση) είναι ότι πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και τα αποτελέσματα. Όπως είχε πει κι αυτός τα τελευταία χρόνια βγαίνουμε πρωταθλητής στα φιλικά, αλλά η συνέχεια δεν είναι ανάλογη. Ίσως να αρχίσουμε να τα χάνουμε για να πάμε λίγο καλύτερα... Σοβαρά, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να διαχειριστούμε σωστά το κάθε αποτέλεσμα. Να μην ενθουσιαζόμαστε και να μην παίρνουμε θάρρος με την κάθε νίκη.»

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...