Σαρώνει τα μετάλλια η Εθνική ομάδα ταεκβοντό

9 Αυγούστου 2014

Με πέντε μετάλλια έκλεισε η δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ταεκβοντό itf εφήβων – νεανίδων, στο Ντουσαμπέ, στο μακρινό Τατζικιστάν, στο αγώνισμα της μάχης. Ένα χρυσό με την Σαρρή, τρία αργυρά με τις Μανωλίδου, Γεωργίτση, Ερμείδου και ένα χάλκινο η Χατζοπούλου.

«Η εμφάνιση της ομάδας μας είναι πολύ καλή, αλλά και αναμενόμενη για εμάς μια και τα παιδιά έχουν τις δυνατότητες και το αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά. Εδώ στο Τατζικιστάν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριές μας δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει». Λόγια του αρχηγού αποστολής Χαράλαμπου Αναστασιάδη και του αρχηγού ομάδας Παναγιώτη Φίτζιου.

Τα μετάλλια της Εθνικής μας στο αγώνισμα της μάχης…
- χρυσό μετάλλιο η Ευγενία Σαρρή στα έως 70 κ.
- αργυρό μετάλλιο η Παρθένα Μανωλούδη στα +70 κ.
- αργυρό μετάλλιο η Σταματίνα Γεωργίτση στα έως 46 κ.
- αργυρό μετάλλιο η Γεωργία Ερμείδου στα έως 40 κ.
- χάλκινο μετάλλιο η Ευαγγελία Χατζοπούλου στα έως 58 κ.

Τα πέντε μετάλλια της δεύτερης ημέρας, ήρθαν να προστεθούν στα δύο τις πρεμιέρας, στο αγώνισμα Tull, τα οποία είχαν πάρει η Σταυρούλα Γκουντουρά και Αικατερίνη Χαριτωνίδου.

Οι χώρες που μετέχουν στο Παγκόσμιο ταεκβοντό itf Εφήβων – Νεανίδων, στο μακρινό Ντουσαμπέ, των 750.000 κατοίκων, έφθασαν τις 43, ανάμεσά τους και οι πολύ δυνατές Εθνικές ομάδες της Κορέας, της Ρωσίας, της Ιαπωνίας και του Τατζικιστάν, με τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες να φθάνουν τους 600.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...