Επιλογές από Βραζιλία, Αμερική και Μεξικό

257 ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 2 1,75

Η Κρισιούμα κάνει… χαμηλές πτήσεις τις τελευταίες αγωνιστικές (1-2-2 στα τελευταία πέντε). Προέρχεται από το 1-1 στη Σάο Πάουλο, αποτέλεσμα το οποίο ήλθε με τη βοήθεια του… Θεού! Αμυντικά θα αγωνιστεί και απόψε, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας. Η έδρα της δεν αποτελεί φόβητρο (4-1-2), οι ήττες ήταν από υποδεέστερες ομάδες της Κρουζέιρο (Παλμέιρας, Βιτόρια), γκολ δύσκολα θα βγάλει, έστω και ένα τουλάχιστον θα το φάει.

Η Κρουζέιρο την προηγούμενη αγωνιστική μας… δίκασε στην Μποταφόγκο (1-1), πιστεύαμε ότι θα κερδίσει, «μαγική» εικόνα το αποτέλεσμα, από καθαρή ατυχία έχασε τη νίκη. Απόψε περιμένουμε να ρεφάρουμε το «διπλό» της στην Κρισιούμα από την έδρα της οποίας έφυγε με το τρίποντο στις δύο τελευταίες επισκέψεις της. Τρέχει ένα σερί 4-1-0 στα τελευταία πέντε ματς της, έχει 4-1-2 εκτός έδρας, διαθέτει ποιότητα από τη μέση και μπροστά, το 1,75 είναι απόδοση που παίζεται.

269 ΝΤΑΛΑΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ 1 1,85

Το Ντάλας μας είχε δικαιώσει δύο αγωνιστικές πριν στην έδρα του (2-0 τη Νιου Ινγκλαντ), το επιλέγουμε εκ νέου απόψε απέναντι στο Κολοράντο με το οποίο έχει 3-0-1 στα τελευταία τέσσερα. Η έδρα του είναι από τις πλέον αξιόπιστες της κατηγορίας (7-1-3), την εμπιστευόμαστε απέναντι σε μία ομάδα με την οποία βρίσκεται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα.

Το Κολοράντο μετράει δύο σερί ήττες, τρεις στα τελευταία τέσσερα και μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία έξι. Εκτός έδρας δεν… στρίβει (2-3-5), καλή παράδοση δεν έχει στο Ντάλας, τελευταία ζορίζεται στο γκολ, παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του, θεωρούμε ότι θα έχει δύσκολο έργο απόψε.

ΔΥΑΔΑ OVER

273 ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΛΕΟΝ OVER 1,85
274 ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΣΙΒΑΣ OVER 1,50

Σχετικά άρθρα