«Ξεμούδιασμα» με νίκη για ΟΦΗ

Παρουσία 2.500 φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ ξεκίνησε να σκέφτεται τον Παναιτωλικό με τον Γκατούζο να κάνει πρεμιέρα του 3-5-2 σε ένα φιλικό που ήταν περισσότερο ξεμούδιασμα.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 τον Ρούβα χάρις στο γκολ του Ανδρέα Λαμπρόπουλου.

Ο Τζενάρο Γκατούζο που έχει καταλήξει στο 3-5-2 το επέλεξε για πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα και έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά προκειμένου ο ΟΦΗ να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον Μεϊτέ να παίζει σε ρόλο λίμπερο και τους Αντελέγιε (δεξιά), Τριποτσέρη (αριστερά) στα πλάγια. Την πεντάδα στην μεσαία γραμμή αποτελούν οι Αρτόλα – Μονιάκης στα άκρα με τους Μακρή, Ραζάκ, Στάθη στον άξονα και τους Κουτσιανικούλη, Πετρόπουλο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Ο Ραζάκ έπαιζε μπροστά από τα στόπερ και έδειξε ότι γνωρίζει αρκετή μπάλα και πως μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στην δημιουργία του παιχνιδιού που λύθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Μιχάλη Φραγκουλάκη που ήταν αρκετά καλός.

Όσον αφορά την τριάδα στην άμυνα, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα καθώς δεν είχαν και πολύ δουλειά με αποτέλεσμα να μην πιεστούν και ιδιαίτερα. Ο Μεϊτέ έπαιξε σε ρόλο λίμπερο και έδειξε ότι είναι ένας στόπερ που ξέρει να βγάλει την μπάλα με ασφάλεια από την περιοχή ενώ ο Αντελέγιε έκανε κάποια λαθάκια στο πρώτο ημίχρονο – κυρίως λόγω υπερβολικής σιγουριάς.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Αρτόλα, Μονιάκης, Μεϊτέ, Αντελέγε, Τριποτσέρης, Ραζάκ, Μακρής, Στάθης, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης .

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αγριμάκης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Φραγκουλάκης, Μπανούσης, Φαζός.

Η αρχική σύνθεση του Ρούβα: Συνάνης, Συντιχάκης, Πετράς, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Αντωνάκης, Καλογέρης, Βάσος, Χαλκιαδάκης, Καστελιανάκης.

Πηγή: gentikoule.gr

Σχετικά άρθρα