Νίκησε ξανά τον ΠΑΣ ο Παναιτωλικός

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Παναιτωλικός, που επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό στο Αγρίνιο, μία εβδομάδα μετά τη νίκη του με 1-0 στους «Ζωσιμάδες».

Τα «καναρίνια» ικανοποίησαν με την απόδοσή τους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι Γιαννιώτες προβλημάτισαν για ένα ακόμη παιχνίδι και έδειξαν ανέτοιμοι τουλάχιστον προς το παρόν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 21ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Άλβες. Στο 25′ ο Βιγιαφάνες είχε δοκάρι. Η πίεση του Παναιτωλικού ήταν ασφυκτική και στο 36′ ο Μαρτίνες με πλασέ πέτυχε το 2-0. Δύο λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ο Άλβες και πάλι μετά από ασίστ του Κάπελ, έσπρωξε με το στήθος την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τσάβες να προσπαθεί να γίνει απειλητικός. Ο Αργεντινός ήταν αυτός που μείωσε σε 3-1 στο 81ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ (63’ Στεφανάκος), Κουτρομάνος (84’ Χαντάκιας), Κέβιν (73’ Κωνσταντινόπουλος), Κούσας, Άλβες (87’ Κολοκοτρώνης), Κάπελ (78’ Μύγας), Μαλεζάς (67’ Ετζενγκέλε), Βιγιαφάνιες (63’ Μήλιος), Μαρτίνες (84’ Ζαρκάδας), Παπουτσογιαννόπουλος (84’ Ρουμπουλάκου), Γοδόι (84’ Καλογέρης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης (46’ Σωτηρίου), Ντάσιος (55’ Μπέριος), Τζημόπουλος (79’ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Κοροβέσης (73’ Χαρίσης), Τσάβες, Λίλα (84’ Καμπέρης), Τσουκαλάς (65’ Ακόστα), Κρητικός (53’ Γιάκος), Στρούνα, Ίλιτς (61’ Σαπαλίδης)

Σχετικά άρθρα