«Θρυλική» ισοπαλία στην «Alianz Arena» (video)

Μπροστά σε περίπου 60.000 θεατές οι ζωντανοί θρύλοι της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμήθηκαν τα παλιά και προσέφεραν πλούσιο θέαμα. Ύστερα από εντυπωσιακές «μονομαχίες» με γκολ και εντυπωσιακές προσπάθειες έμειναν στην ισοπαλία 3-3. 

Οι παίκτες-μύθοι των Βαυαρών και των «κόκκινων διαβόλων» εννοείται πως αποθεώθηκαν από το ιδιαίτερα θερμό κοινό του «Αλιάνζ Αρένα», με τον κόσμο να φεύγει… χορτασμένος από το γήπεδο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ με τον Άντι Κόουλ ο οποίος κατά τη διάρκεια της πορείας του στην Πρέμιερ Λιγκ σκόραρε πάνω από 180 γκολ γκολ. Η απάντηση των Βαυρών ήρθε με τον Σέρτζιο, ενώ ο σπουδαίος Τζιοβάνε Έλμπερ έβαλε μπροστά την ομάδα του με 2-1 ολοκληρώνοντας έτσι την ανατροπή του σκορ.

Ο θρυλικός Πολ Σκόουλς που εύκολα έπαιζε και… σήμερα στη Γιουνάιτεντ του Φαν Γκάαλ παρά τα παραπανίσια κιλά που απέκτησε, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Τζίγκλερ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Μπάγερν. Η Γιουνάιτεντ όμως δεν τα παράτησε και πήρε την ισοπαλία χάρη στο τέρμα του Άντι Κόουλ ο οποίος επίσης έδειξε σε… φόρμα πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Οι συνθέσεις των δύο «θρυλικών» ομάδων:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Allstars: Μπουτ, Μπάμπελ (78′ Ζίμερμαν), Κρέουζερ, Κόβατς, Πφλούγκλερ (46′ Βίτετσεκ), Φαν Μπόμελ (75′ Τσέρνι), Τθον (54′ Σουπ), Μπράιτνερ (25′ Γκαουντίνο), Σέρτζιο, Έλμπερ (46′ Ρουμενίγκε), Τζίκλερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Legends: Κούζτσακ, Μάρτιν (72′ Ρόμπσον), Ντάμπλιν, Γιόνσεν, Έργουϊν (72′ Θόρνλεϊ), Φόρτσουν, Φιλ Νέβιλ, Σκόουλς, Μπλόνκβιστ, Ντουάιτ Γιοργκ, Άντι Κόουλ.

Σχετικά άρθρα