Μπιγιονσέ: Η απάντηση στις φήμες για τον χωρισμό της

10 Αυγούστου 2014

Τον τελευταίο καιρό Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι βρίσκονται σε έναν κυκεώνα δημοσιευμάτων και φημών  που τους θέλουν να βρίσκονται στα μαχαίρια και ένα βήμα πριν από τη διάλυση του γάμου τους.

Παρ’ όλ’ αυτά κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει στις φήμες και συνεχίζουν ακάθεκτοι την παγκόσμια κοινή τους περιοδεία.

Φαίνεται όμως ότι η Μπιγιονσέ έχει βαρεθεί με όλα όσα ακούει κάθε μέρα και είπε να δώσει τη δική της αινιγματική παρ’ όλ’ αυτά απάντηση.

Φόρεσε λοιπόν μια μωβ μπλούζα που έγραφε πάνω «Carter», το επώνυμο του συζύγου της, πήρε αισθησιακό ύφος και πόζαρε στο φακό θέλοντας έτσι να δείξει την πίστη και την αφοσίωσή της στο στεφάνι της.

Μάλιστα το ισχυρό ζευγάρι της μουσικής καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του δεν έχει δείξει ούτε στο ελάχιστο ότι ο γάμος τους περνά κρίση.

Ειδικά στη συναυλία τους στο Σαν Φρανσίσκο, οι δυο τους ήταν μες στα μέλια. Έδειχναν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια δείπνου με φίλους, ενώ επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο St Regis, όπου έμειναν στην προεδρική σουίτα.

Μπιγιονσέ και Τζέι Ζ έχουν ακόμα δύο συναυλίες για να ολοκληρώσουν την περιοδεία τους, στο Παρίσι 12 και 13 Σεπτεμβρίου και ύστερα ίσως να λυθεί το μυστήριο με τον γάμο των δύο σούπερ σταρ.

madata

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ