Πελεγκρίνι: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά»

Η Μάντσεστερ Σίτι αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και εύκολη λεία στα… δόντια των επιθετικών της Άρσεναλ.

Οι “κανονιέριδες” πήραν τη νίκη και την πρώτη κούπα της σεζόν με το επιβλητικό 3-0 επί των “πολιτών” και ο Μάνουελ Πελεγκρίνι παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη για ένα τέτοιο παιχνίδι.

“Στο πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ έβαλε δύο γκολ. Βελτιωθήκαμε στο 2ο ημίχρονο και είχαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε γκολ αλλά στη μια ευκαιρία που έκανε η Αρσεναλ πέτυχε το τρίτο της γκολ στον αγώνα.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αυτά τα αποτελέσματα είναι συνηθισμένα. Δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε στον αγώνα. θα μιλήσω με τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει η χρονιά.

Στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν πέντε με έξι ομάδες που μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή της σεζόν γιατί κερδίσαμε το περασμένο πρωτάθλημα.

Την τελευταία φορά που κερδίσαμε το Community Shield χάσαμε το πρωτάθλημα. Φέτος ο στόχος είναι η Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο με τη Νιουκάστλ που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι”.

Σχετικά άρθρα