Φρέσκαρε την ομάδα ο Δέλλας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πρωινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων». Ο Τραϊανός Δέλλας σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα, αποφάσισαν να φρεσκάρουν λίγο τους «κιτρινόμαυρους» μετά τη χθεσινή δυνατή διπλή προπόνηση, αλλά και γιατί το απόγευμα οι παίκτες της ΑΕΚ θα γυμναστούν ξανά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ανοίγματα με πολλές επαναλήψεις σε αποστάσεις των 30, 80, 100 και 150 μέτρων, με τους παίκτες να δουλεύουν στο 70-80%. Όταν δε κάποιες φορές ορισμένοι «κιτρινόμαυροι» ανέβαζαν στροφές, ο Τραϊανός Δέλλας έβαζε τις φωνές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε σπριντ. Το θέμα είναι να κάνουμε ένα ευχάριστο τρέξιμο…».

Ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή ακολούθησε και σήμερα το πρωί ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ οι γκολκίπερ ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα με τον Κώστα Καμπόλη να τους ξεθεώνει στο δεύτερο γήπεδο, όπου υπάρχει στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι και σήμερα το πρωί, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Βασίλης Δημητριάδης, έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα στο δεύτερο βοηθητικό, την ώρα που η ομάδα προπονούνταν. Μετά το τέλος του προγράμματός τους ο Εκτελεστικός Διευθυντής αποχώρησε, ενώ ο Τεχνικός Διευθυντής και ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος έμειναν για να παρακολουθήσουν την προπόνηση.

Σχετικά άρθρα