Προπώληση διαρκείας και κάλεσμα στον κόσμο ο Κολοσσός

Ο Κολοσσός Ρόδου ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει και τους κάλεσε να γίνουν ο έκτος παίκτης της ομάδας.
Η ανακοίνωση του Κολοσσού:«Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο εν όψει του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ 2014-2015.
Η διοίκηση της ομάδας, στο τελευταίο ΔΣ, πήρε την απόφαση να διατηρήσει στα εισιτήρια διαρκείας, τις μειωμένες τιμές που λόγω κρίσης ίσχυαν στην αγωνιστική 2013-14. Ο Κολοσσός περιμένει από τους φίλους του, να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια διαρκείας και στη συνέχεια, να μη λείψουν από κανένα εντός έδρας αγώνα. Ο φίλαθλοι της Ρόδου, θα γεμίσουν το «Βενετόκλειο» και θα στηρίξουν στην αγωνιστική που ξεκινάει, με τη δύναμη και τον παλμό του έκτου (6ου) παίκτη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στις επιτυχίες της ομάδας.
Τα εισιτήρια διαρκείας της Κ.Α.Ε. Κολοσσός θα διατίθενται σε καθημερινή βάση- εκτός Σαββάτου και Κυριακής- από τα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου 1, τηλ. 22410-22261) και ώρες από 11:00- 14:00.
Η γιορτή του μπάσκετ ξεκινάει στη Ρόδο με τον Κολοσσό!».

Σχετικά άρθρα