Δύο ακόμη μεταγραφές το Περιστέρι!

Την απόκτηση των Λάμπρου Αντωνόπουλου, Παναγιώτη Τσιμπούκη ανακοίνωσε το Περιστέρι, το οποίο παράλληλα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Χρήστο Λυμπερόπουλο, ο οποίος πριν καν φορέσει την φανέλα των «κυανοκίτρινων» τραυματίστηκε σε ατύχημα εκτός μπάσκετ.
Η ανακοίνωση της ομάδας της «δυτικής όχθης»:
«Ο ΓΣ Περιστερίου, συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη στελέχωση του ρόστερ από ταλαντούχα ελληνόπουλα, ανακοινώνει την απόκτηση των Λάμπρου Αντωνόπουλου και Παναγιώτη Τσιμπούκη.
Ο Λάμπρος Αντωνόπουλος είναι γεννημένος το 1990 και με ύψος 2.00 μ. καλύπτει και τις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Πρόκειται για εξαιρετικά ταλαντούχο και ταχύτατα εξελίξιμο παίκτη, που την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Ρεθύμνου. Ο 24χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.
Ο Παναγιώτης Τσιμπούκης έχει γεννηθεί το 1996 και έχει ύψος 2.01 μ. Η απόκτηση του αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Ο νεαρός φόργουορντ έχει δείξει ήδη το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ταλέντο του, στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, απ’ όπου και προέρχεται. Ο Τσιμπούκης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.
Πέραν των δύο μεταγραφικών κινήσεων, ο ΓΣ Περιστερίου, θέλει να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον άτυχο Χρήστο Λυμπερόπουλο. Ο αθλητής μας, υπέστη κάταγμα στην κάτω γνάθο και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Το ιατρικό επιτελείο του Περιστερίου, έχει αναλάβει ήδη την αποθεραπεία του Έλληνα γκαρντ ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν και απόλυτα υγιής στα παρκέ».

Σχετικά άρθρα