Τον Αμπεΐντ και άλλον έναν

Άλλες δύο μεταγραφικές προσθήκες επιθυμεί να κάνει ο Παναθηναϊκός.
Προτεραιότητα είναι η παραμονή του Μεχντί Αμπεΐντ. Όσο και αν έχει δυσκολέψει πολύ. Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να περιμένουν  την απόφαση της Νιούκαστλ έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
Παρά τα όσα γράφτηκαν στην Αγγλία ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει καμία προσφορά στη Νιούκαστλ για την αγορά του Αμπεΐντ. Θα το πράξει όμως. Αρκεί ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Άλαν Πάρντιου να αποφασίσει ότι δεν θα κρατήσει στο ρόστερ τον Αμπεΐντ. Εκτίμηση των Πρασίνων παραμένει ότι ο Αμπεΐντ θα «κοπεί». Το Τριφύλλι θα κάνει την προσφορά του για να αγοράσει τον Αλγερινό και εφόσον ο Πάρντιου έχει εισηγηθεί αρνητικά για την παραμονή του, οι Πράσινοι θεωρούν ότι η Νιούκαστλ θα παραχωρήσει τον παίκτη.
Στην περίπτωση που ο Αμπεΐντ μείνει στην Αγγλία, ο Παναθηναϊκός θα τον αναπληρώσει. Υπάρχουν ήδη επιλογές και μάλιστα κάποιες σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων. Μια τέτοια είναι ο Ντάρεν Άμπροουζ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Από εκεί και πέρα ο Αναστασίου έχει ζητήσει έναν ακόμα χαφ με δημιουργικά χαρίσματα, ο οποίος θα μπορεί να παίξει τόσο ως επιτελικός όσο και ως εσωτερικό χαφ. Μια περίπτωση είναι ο ακριβός Ισπανός Αλεχάντρο Αλφάρο είναι μια τέτοια περίπτωση.

Σχετικά άρθρα