Μήνυμα Μίτσελ, Βαλβέρδε για UNICEF (video)

Ο Μίτσελ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αντίπαλοι στο φιλικό της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπιλμπάο, είναι άνθρωποι ιδιαίτερα αγαπητοί για την «ερυθρόλευκη» εξέδρα. Για 90 λεπτά θα είναι αντιμέτωποι, όμως εκτός γραμμών τους ενώνει κάτι πολύ δυνατό, το ότι αγαπούν και οι δύο τον Ολυμπιακό! Μέσω ενός ιδιαίτερου βίντεο, λοιπόν, στην κάμερα του Olympiacos TV και της Αθλέτικ Μπιλμπάο, καλούν τους φιλάθλους στο γήπεδο, για να ενισχύσουν την προσπάθεια στήριξης της UNICEF (όλα τα έσοδα του φιλικού θα δοθούν στον Οργανισμό) αλλά και για να παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι!
 
Μίτσελ
 
«Χαιρετώ όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού! Την Τετάρτη παίζουμε απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, όχι μόνο για να παρουσιάσουμε την ομάδα και τους νέους παίκτες, αλλά και, όπως όλοι ξέρετε, παίζουμε και για τη UNICEF! Σας περιμένουμε όλους για μια ωραία βραδιά απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο κι ελπίζουμε να είναι μία ωραία παρουσίαση. Πάμε Καραϊσκάκη»!
 
Βαλβέρδε
 
«Είναι τιμή να μπορώ να δώσω ένα τέτοιο παιχνίδι με την ομάδα μας, την Αθλέτικ, απέναντι στον Ολυμπιακό. Για εμένα πρόκειται για την επιστροφή μου στην Αθήνα, στο Καραϊσκάκη, ένα γήπεδο που γνωρίζω καλά και μου φέρνει πολλές αναμνήσεις. Ένα έξτρα κίνητρο, πέρα από την επιστροφή μου στην Ελλάδα, είναι πάνω από όλα επίσης το γεγονός ότι πρόκειται για έναν αγώνα που θα ενισχύσει τη UNICEF, έναν οργανισμό που βοηθά τον κόσμο που έχει την ανάγκη μας. Το γεγονός ότι η Αθλέτικ μπορεί να συμμετάσχει σε έναν αγώνα τέτοιου τύπου απέναντι στον Ολυμπιακό που συνεργάζεται με τη UNICEF, μας κάνει περήφανους κι ελπίζουμε και να δούμε πολλούς φίλους, αλλά και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο».
 
Δείτε το video

Σχετικά άρθρα