Έδωσε μάχη για να κάνει το ΜΠΑΜ!!

12 Αυγούστου 2014

Ο Ολυμπιακός έχει "ψηλώσει" στην Ευρώπη. Έχει αλλάξει επίπεδο. Όχι μόνο αγωνιστικό. Και στην αγορά. Φαίνεται αυτό από τον τρόπο που κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Χτυπάει μεγάλες πόρτες, διαπραγματεύεται με παικταράδες, κάνει σούπερ deals. Εδώ μίλησε απευθείας με κοτζάμ Μπαρτσελόνα για να φέρει τον Αφελάι. Και δεν είναι μόνο ότι προσφέρει χρήμα. Έχει αποκτήσει και τη δυναμική να κάνει τέτοιες συμφωνίες.

Για τον Ολλανδό, ας πούμε, δεν έπαιξε μόνος του μπάλα. Οι Ερυθρόλευκοι έπρεπε να παλέψουν με δύο ομάδες. Από τη μία ήταν Αϊντχόφεν, η ομάδα που ανέδειξε τον παίκτη και θα είχε κάθε λόγο να τον πείσει να γυρίσει εκεί, και από την άλλη η Μπεσίκτας, που προσφέρει "χρυσά" συμβόλαια. Κι όμως, ο Ολυμπιακός τις κέρδισε και τις δύο. Μια χαψιά τις έκανε. Και έφερε τον παικταρά στην Ελλάδα.

Μάγκες, δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό. Να κοντράρεις στα ίσα άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και να τις νικάς. Γιατί μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ελλάδα τις κρίσης. Παρόλα αυτά, όμως, αυτός ο Ολυμπιακός, ξέρει και μπορεί να προσφέρει κίνητρα. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί σε βάθος χρόνου να αναβαθμίσει γενικότερα το ποδόσφαιρό μας.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ