«Πλεονέκτημα της Άρσεναλ οι σχέσεις της με Ολυμπιακό»

Νέο αγγλικό δημοσίευμα σχετικά με το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Μανωλά, στο οποίο να αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους εκτιμάται ότι οι «κανονιέρηδες» συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Τζορτζ Γουάιτ, ο οποίος αρθρογραφεί στο «arsenallatest», σάιτ που ασχολείται αποκλειστικά με τους Λονδρέζους, ο Μανωλάς προορίζεται για τέταρτη επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ .

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ:

«Η Άρσεναλ θέλει έναν ακόμα αμυντικό στο ρόστερ της και οι φήμες μιλούν για πιθανή απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ενδιαφέρει της Γιουβέντους, Νάπολι και Ρόμα, ωστόσο οι “κανονιέρηδες” μπορούν να ξεπεράσουν τις ιταλικές ομάδες.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει πολύ καλές σχέσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας, μετά και τον δανεισμό του Τζόελ Κάμπελ και ίσως αυτό παίξει ρόλο σε μια ενδεχόμενη συμφωνία. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία με την Άρσεναλ, η οποία μετά την πώληση του Τόμας Βερμάλεν στην Μπαρτσελόνα, χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό και ο Μανωλάς μοιάζει να είναι ο ιδανικός για αυτή τη δουλειά.

Ο Βενγκέρ έχει μόλις έξι αμυντικούς στην ομάδα και χρειάζεται ακόμα έναν για να πάμε με σιγουριά τη νέα σεζόν. Για την Άρσεναλ γράφτηκαν μεγαλύτερα ονόματα, όπως ο Ματς Χούμελς της Ντόρτμουντ και ο Ντάνιελ Άγκερ της Λίβερπουλ, όμως, ο Μανωλάς μπορεί να είναι πιο χρήσιμος. Είναι μόλις 23 ετών και θα έχει όλον τον χρόνο να βελτιωθεί και να μάθει την Πρέμιερ Λιγκ καθώς θα είναι η τέταρτη επιλογή.

Δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που μπορεί να διαθέσει η Άρσεναλ, αλλά η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί ακριβά και ίσως ξεκινήσει “πόλεμος” με τις ιταλικές ομάδες. Αλλά με τον Βενγκέρ να χρειάζεται αμυντικό και τους “κανονιέρηδες” να έχουν καλή σχέση με τον Ολυμπιακό, τα σημάδια είναι θετικά».

Σχετικά άρθρα