Κουμπάρεφ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Στον ΠΑΟΚ έδωσε τον τίτλο του φαβορί ο Ολεγκ Κουμπάρεφ για το ματς με την Ζίμπρου, τονίζοντας την ανωτερότητα του «δικέφαλου» λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι για τα play offs του Europa League.
O τεχνικός της Ζίμπρου μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για την εικόνα που έχει για τους Θεσσαλονικείς τονίζοντας:
«Είναι τιμή μας που θα παίξουμε με μια τέτοια ευρωπαϊκή ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ότι κληρωθήκαμε μαζί του».
Για το τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω πολλές πληροφορίες ακόμη για τον ΠΑΟΚ, έχω δει όμως κάποια ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένας δυνατός αντίπαλος».
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει: «Ξέρω πολλούς αλλά δεν έχω δώσει βάση ακόμη. Έχουμε δώσει τώρα βάση πιο πολύ στο πρωτάθλημα μας».
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Ζίμπρου: «Είναι πολύ καλή, γεμίζει όλο το στάδιο και οι φίλαθλοι μας βοηθούν».
Για το αν ξέρει για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ξέρω τι γίνεται. Είναι πολύ θερμοί οι οπαδοί και μου έχουν μεταφέρει για την ατμόσφαιρα που υπάρχει».
Για το αν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ: «Είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ. Είναι δυνατός αντίπαλος και το αναγνωρίζουμε».
Για το αν στην Ζίμπρου βλέπουν τα ματς με τον ΠΑΟΚ ως γιορτή: «Είναι γιορτή φυσικά και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Για το αν υπάρχει η προοπτική να ενισχυθεί η Ζίμπρου μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ναι, θα έχουμε μεταγραφές αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Σχετικά άρθρα