Συμφωνία με Μπενφίκα ο Καρνέζης

Στη Μπενφίκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ορέστης Καρνέζης! Μετά τη νέα συνάντηση του διεθνή τερματοφύλακα -μαζί με τον μάνατζέρ του- με τους διοικούντες την Μπενφίκα, επήλθε συμφωνία και πλέον απομένουν τα τυπικά για να παρουσιαστεί σήμερα το μεσημέρι στις 3.

Ο Καρνέζης δεν πωλείται από την Ουντινέζε εξ ου και ο δανεισμός του στον πορτογαλικό σύλλογο. Η Μπενφίκα ήθελε να βάλει οψιόν αγοράς στη συμφωνία, κάτι για το οποίο δεν ήταν αρνητική η Ουντινέζε.

Οι συζητήσεις του Καρνέζη με τη Μπενφίκα την Τρίτη δεν ολοκληρώθηκαν αφού έμειναν στη μέση κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το οικονομικό. Τελικώς η Μπενφίκα πρόσφερε στον Καρνέζη μεγαλύτερο ποσό από αυτό που προβλέπει το συμβόλαιό του με την Ουντινέζε (300.000 ευρώ) με τη συμφωνία να κλείνει στα 400.000 ευρώ.

Ο Καρνέζης θα μείνει στη Λισσαβόνα και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις αφού ο πορτογαλικός σύλλογος ξεκινάει το Σαββατοκύριακο τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις.

Σχετικά άρθρα