Ανακοινώθηκε από την Ατλέτικο ο Ρουγκάλας

Παίκτης της δεύτερης ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι από την Τετάρτη ο Κώστας Ρουγκάλας.
Ο 21χρονος αμυντικός, αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις σφράγισε τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο στο «Βιθέντε Καλδερόν» με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Η Ατλέτικο που είχε ξεχωρίσει τον παίκτη από το τουρνουά next-gen, θέλει να τον εντάξει αρχικά στη δεύτερη ομάδα της που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας και αν τα καταφέρει εκεί, να τον προωθήσει και στην πρώτη.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα στην καριέρα μου και ανυπομονώ να παίξω στη νέα μου ομάδα. Είμαι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, και έχω μεγάλο κίνητρο για να παίξω γι’ αυτή την ομάδα και τα εκατομμύρια των οπαδών της», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο ο Ρουγκάλας, που εντυπωσίασε τους Ισπανούς με τις γνώσεις του για την ομάδα:
«Η ομάδα έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι μία από τις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη. Δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσεται. Θέλω να έχω μία καλή σεζόν με την ομάδα και να τη βοηθήσω να τερματίσει στην υψηλότερη δυνατή θέση. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες».
Η ανακοίνωση της Ατλέτικο:
«H Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός έχουν φτάσει σε συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Ρουγκάλα. Ο νεαρός αμυντικός που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2016, πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στον Φωστήρα.»

Σχετικά άρθρα