Ύμνοι Καρεμπέ για Μανωλά

Στην εφημερίδα Τuttosport μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, με το ενδιαφέρον των Ιταλών να επικεντρώνεται στη μεταγραφική υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μανωλά.
 
Ο στρατηγικός σύμβουλος της διοίκησης του Ολυμπιακού μίλησε με θερμά λόγια για τον διεθνή άσο και επανέλαβε ότι εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα.
 
«Οι “μπιανκονέρι” ενδιαφέρονται και έχουν κάνει μια καλή προσφορά. Δεν είναι οι μόνοι, καθώς τις τελευταίες μέρες υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας».
 
Έχετε επαφή με τον Μαρότα; «Ναι έχουμε επαφή. Θα δούμε τις επόμενες μέρες».
 
Ο Μανωλάς χθες δεν έπαιξε στο φιλικό με την Μπιλμπάο. Ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξακολουθεί να ζητάει 15εκατ.; «Η τιμή λίγο έως πολύ είναι αυτή. Δεν διαπραγματευόμαστε για λιγότερο από 10 εκατομμύρια. Δεν έχουμε δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα, αλλά μόνο αν έρθει η σωστή πρόταση θα τον δώσουμε. Διαφορετικά, θα μείνει εδώ».
 
Για τους Τζίγκλερ και Σόρενσεν: «Δεν τους χρειαζόμαστε. Η ομάδα έχει κλείσει το ρόστερ της, μόνο ένας επιθετικός λείπει».
 
Υπάρχουν σκέψεις για Τζιοβίνκο: «Τουλάχιστον όχι τώρα»
 
Για το αν του έχει κάνει εντύπωση το ενδιαφέρον για Μανωλά: «Όχι, ήμασταν σίγουροι ότι θα γίνει ένας παίκτης τέτοιας αξίας, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ».
 
Μια μικρή περιγραφή των προσόντων του: «Είναι γρήγορος, εκρηκτικός και δυνατός στον αέρα. Ένας Νέστα με ταχύτητα Πανούτσι»
 
Για το ποια ομάδα προτιμά ο παίκτης: «H Γιουβέντους είναι ψηλά στις επιθυμίες του, αλλά ο Κώστας είναι δεμένος με τον Ολυμπιακό. Έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο, πως θα φύγει μόνο αν η ομάδα ικανοποιηθεί με την πρόταση που θα γίνει. Είτε από την Γιουβέντους είτε από αγγλική ομάδα».
 
Η Νάπολι και η Ρόμα; «Είναι μέσα στις ομάδες, αλλά είναι πιο πίσω»
 
Ρώτησε ο Μανωλάς την γνώμη σου; «Ναι. Το είπα πως η Γιουβέντους είναι μια καλή ευκαιρία. Μπορεί να ανταποκριθεί εύκολα σε σύστημα με τρεις ή και με τέσσερις αμυντικούς. Είναι τόσο γρήγορος που παίζει και μόνος του» 

Σχετικά άρθρα