Επιλογές από Ελβετία, Μεξικό και Σουηδία

199   ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ   OVER         1,60 (Bet365)

Η Βασιλεία αυτή τη στιγμή δεν παίζεται στην Ελβετία, είναι απόλυτα φυσιολογικό να δίνει μόλις 1,30 ο «άσος». Οπως είναι γνωστό η στήλη μας δεν ασχολείται με αυτές τις αποδόσεις, εξ ου και η επιλογή μας στο over. Είχαμε τουλάχιστον τρία γκολ στα πέντε από τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ ήταν over και τα τέσσερα ματς της Βασιλείας έως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά και τα τρία από τα τέσσερα της Σεν Γκάλεν.

202   ΛΕΟΝ – ΠΟΥΜΑΣ        Over 2       1,60 (Bet365)

Η επιλογή του over 2 σημαίνει ότι πληρωνόμαστε εάν σημειωθούν από τρία γκολ και πάνω. Σε περίπτωση που επιτευχθούν ακριβώς δύο παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω, οδηγούμαστε στον κουβά εάν έχουμε 0-1 τέρματα.

Τα δύο τελευταία μεταξύ τους ήταν over. Η Λεόν έχει τέσσερα over σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της, έριξε τέσσερα στη Μονάρκας πριν από δύο αγωνιστικές. Η Πούμας έχει δύο over σε τέσσερα ματς έως τώρα και τα δύο ήταν μακριά από το «σπίτι» της. Αμυντικά έχει κενά, δεν είναι τυχαίο ότι παραβιάστηκε η εστία της και στους τέσσερις αγώνες της μέχρι τώρα.

ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ

170 ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 1Χ (Δ.Ε.)       1,75 (Bet365)

197 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΧΑΚΕΝ                  OVER            1,75 (Βετ365)

Σχετικά άρθρα