Μίνι κόντρα ΕΠΟ-Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

Η ΕΠΟ σχολίασε τη διαρροή του Παναθηναϊκού περί ενόχλησης του Γιάννη Αλαφούζου για την κατάρτιση των πινάκων διαιτησίας και την παρουσία σε αυτούς του Ηλία Σπάθα.

Ηγετικό στέλεχος της ΕΠΟ σχολίασε ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διαιτησία στην Ελλάδα και τη συνεχή αξιολόγηση των διαιτητών είναι ο κ. Χιού Ντάλας ενώ κάλεσε άπαντες να αφήσουν στο παρελθόν τις γκρίνιες και τις μεμψιμοιρίες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι σε όλους γνωστό ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαιτησία του πρωταθλήματος της Super League είναι ο Χιού Ντάλας. Δηλαδή, ο δεύτερος στην ιεραρχία παράγοντας διαιτησίας της UEFA, ο οποίος τιμά την ΕΠΟ και τη διαιτησία στην Ελλάδα με την παρουσία του. Στόχος της Ομοσπονδίας (αλλά και όλων των παραγόντων της Super League στην οποία μετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός) είναι η αξιοπιστία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και η συνολικότερη αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος στη χώρα μας. Ο κ. Ντάλας θα ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ όλους τους διαιτητές και της Super League, αλλά και της Football League. Ως εκ τούτου καλό θα ήταν όλοι ν’ αφήσουμε στο παρελθόν τις γκρίνιες και τις μεμψιμοιρίες πριν καν διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος! Γιατί με αυτόν τον τρόπο το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η υποβάθμιση των πρωταθλημάτων μας και η διαρκής αναζωπύρωση αβάσιμων αμφιβολιών στο μυαλό και στον ψυχισμό του μέσου φιλάθλου».

Σχετικά άρθρα