Έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς η Γιουνάιτεντ! (photos)

Το μεγαλείο της έδειξε για ακόμη μία φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποδεικνύοντας το λόγο που τα μεγάλα κλαμπ ξεχωρίζουν!
Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι», προσέλαβαν τον Σοχέιλ Ρέμαν προπονητή των ακαδημιών της! Ο Ρέμαν, που πάσχει από μυϊκή ατροφία και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, θα βρίσκεται πλέον στα τμήματα υποδομής της Γιουνάιτεντ, έχοντας ολοκληρώσει τα απαραίτητα σεμινάρια κι έχοντας βρεθεί ήδη στις ακαδημίες της ομάδας, όπου έμαθε τον τρόπο λειτουργίας.
Μπορεί το πρόβλημα του να τον καθήλωσε στο καροτσάκι από τα 13 του, όμως το πάθος του για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλο και δεν άφησε την κατάσταση του να τον «πάρει» από κάτω, αλλά σπούδασε σε κολέγιο και έγινε προπονητής. Η σχέση σου με την Γιουνάιτεντ ήταν στενή και ο νεαρός ήταν μέλος της ένωσης φιλάθλων με ειδικές ανάγκες.
«Η αφοσίωσή του και η σκληρή δουλειά, δείχνουν πως όλα τα εμπόδια προσπερνιούνται, αρκεί να το θέλουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας! Όλοι τον υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες» ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχετικά άρθρα