Δέκατος ο Τσιάμης στο τριπλούν

Δεν τα κατάφερε ο Δημήτρης Τσιάμης ο οποίος με καλύτερο άλμα του ,στα 16,39μ. κατετάγη δέκατος στον τελικό του τριπλούν Ανδρών.

Ο Ρέκορντμαν Ελλάδος στο τριπλούν με 17,55μ. ήταν κατώτερος των προσδοκιών του. Ο ίδιος είχε δηλωσει ότι προσδοκούσε μια διάκριση αφού θεωρούσε πως μπορεί να κάνει ΄΄μεγάλα΄΄ άλματα και να είναι ανταγωνιστικός με τους συναθλητές του.

Με δεδομένο ότι ο αθλητής του Φρανσουά Ντοφέν με άλμα 16,80μ. θα ήταν έκτος επιβεβαιώνει πως η εμφάνιση του Πανελληνιονίκη και ρέκορντμαν ήταν κατώτερη του αναμενομένου.

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν κατέκτησε ο Γάλλος Μπενζαμίν ΚΟΜΠΑΟΡΕ με 17,46μ., το ασημένιο ο Ρώσος Λιούκμαν Άνταμς με 17,09μ. , το χάλκινο ο συμπατριώτης του αμέσως προηγουμένου Ρώσος Αλεξέι ΦΙΟΝΤΟΡΩΦ με 17,04μ. Ακολούθως κατετάγησαν οι εξής :

4) Γιοάν ΡΑΠΙΝΙΕ (Γαλλία) 17,01μ.                                                                                                                                                                                        5) Μαριάν Ορέα (Ρουμανία) 16,94μ.                                                                                                                                                                                6) Νέλσων Εβόρα (Πορτογαλλία) 16,78                                                                                                                                                               7) Φαμπρίτσιο Ντονάτο (16,66μ.)                                                                                                                                                                            8) Πάμπλο Τορίγιος (Ισπανία) 16,56

Σχετικά άρθρα