Ματσάρι: «Ίσως καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Ίντερ Βάλτερ Ματσάρι μίλησε για το παιχνίδι με της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο δικέφαλος ήταν καλύτερος.

Δεν παρέλειψε να πει πως η Ίντερ ήταν διαβασμένη για αυτό το φιλικό αλλά και ότι παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το τελευταίο φιλικό με την Φρανκφούρτη όπου γνώρισε την ήττα με 3-1.

«Ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί σε σχέση με την Φρανκφούρτη. Στη Γερμανία το αποτέλεσμα ήρθε λόγω απροσεξίας, αλλά εδώ δώσαμε μεγαλύτερη προσοχή, και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε παίξει ποτέ με τρεις αμυντικούς πίσω και προσπάθησε να μας εκπλήξει. Τους είχαμε μελετήσει και γνωρίζαμε ότι θα μας ασκήσουν πίεση. Ωστόσο, ήμασταν προετοιμασμένοι, αντισταθήκαμε και η ομάδα μας ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ήταν ίσως καλύτεροι από εμάς, αλλά εμείς δεν δώσαμε την απαραίτητη σημασία. Σε αυτά τα παιχνίδια στόχος μας είναι να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Εμβιλά και ο Κόβατσιτς. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος».

Σχετικά άρθρα