Εκτός τελικού η Αναγνωστοπούλου

Δεν κατάφερε να βρει την φορά της η 23χρόνη Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου η οποία αγωνιζόμενη στο πρώτο προκριματικό γκρουπ της Δισκοβολίας Γυναικών πραγματοποίησε δύο συνεχόμενες άκυρες προσπάθειες ,στην πρώτη και την δεύτερη βολή της, με αποτέλεσμα να αγχωθεί και ρίχνοντας προσεκτικά και με λάθος τεχνική να περιοριστεί στα 51,08μ. στην τρίτη και τελευταία βολή της.

Η νεαρή δισκοβόλος της Βάσως Παναγιωτοπούλου δεν αισθανόταν καλά στον κλοβό της Δισκοβολίας που γλιστρούσε λόγω βροχής και τα τεχνικά λάθη της στοίχισαν, σε ένα ταχυδυναμικό αγώνισμα όπου ο κατάλληλος συνδυασμός τεχνικής και δύναμης προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Η απειρία αναμφίβολα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μέτρια απόδοση της Χρυσούλας η οποία είχε ρίξει φέτος 57,20μ. , όμως με την σημερινή βολή της στα 51,08μ. περιορίστηκε στην 18η θέση επί συνόλου 22 αθλητριών οι οποίες αγωνίστηκαν και στα δυο προκριματικά γκρουπ, με φυσική συνέπεια να μείνει εκτός τελικού.   

Η Αναγνωστοπούλου ξεπέρασε την 19η Φινλανδή Κάτρι ΧΙΡΒΟΝΕΝ η οποία έριξε 50,93μ. , την 20η Γκρίτι ΕΤΧΟΛΜ από την Νορβηγία η οποία είχε καλύτερη βολή στα 50,83μ. , την 21η με 46,57μ, Ναταλία ΣΕΜΕΝΟΒΑ από την Ουκρανία και την Ισπανίδα Σαμπίνα ΑΣΕΝΙΟ η οποία με τρεις άκυρη προσπάθειες ήταν 22η.

Σχετικά άρθρα