Με φόρα έρχεται η Μίντιλαντ (video)

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τη Μίντιλαντ. Η αντίπαλος του Τριφυλλιού στα προκριματικά του Europa League πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κοπεγχάγης επικρατώντας με 2-1 και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες και μία ήττα.

Η Μίντιλαντ είχε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο κυρίως στην άμυνά της. Σε αυτό το διάστημα η Κοπεγχάγη είχε δοκάρι και δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίντιλαντ ισορρόπησε και έφτασε στο γκολ στο 81ο λεπτό. Γκολ – καρμπόν του ενός από τα τρία που σημείωσε κόντρα στη Σοντερίσκε. Φάουλ του Πόουλσεν από αριστερά με φαλτσαριστή σέντρα στην περιοχή και κεφαλιά του Μπακ Νίλσεν. Ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι στο 89′ και δύο λεπτά αργότερα το αξιοποίησε ο Ιγκμπούν. Η Κοπεγχάγη μείωσε το σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Κορνέλιους.

Η Μίντιλαντ αγωνίστηκε με τον Χάουγκααρντ τερματοφύλακα, τον Μπακ Νίλσεν δεξιό μπακ, τον Λαουρίντσεν αριστερό μπακ, τους Ντικό και Σβιατσένκο (ο οποίος αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τον Λάρσεν που αποκτήθηκε προ διημέρου και μάλλον θα είναι ο βασικός στόπερ στη Λεωφόρο), αμυντικά χαφ τους Ουζοτσούκβου, Πόουλσεν, αριστερό εξτρέμ τον Ιγκμπούν και δεξιό τον Σίστο, επιτελικό τον Άντερσον (βγήκε στο 64′ και πέρασε στη θέση του ο Ονουάτσου) και στην κορυφή της επίθεσης τον Ρασμούσεν.

Στις εξέδρες του «Πάρκεν» βρέθηκε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ.

Σχετικά άρθρα