Είδε τη νίκη της Βέροιας ο Ιμπαγάσα

Η Βέροια επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού και μάλιστα με ανατροπή, στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη της Σούπερλιγκ.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα (18/8) αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τη Βέροια.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε εντυπωσιακά για τις δυο ομάδες καθώς με την συμπλήρωση 5 λεπτών αγώνα χάθηκαν ευκαιρίες. Αρχικά ο Ντουμίτου με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ενώ στο 4ο λεπτό η κεφαλιά του Χασομέρη βρήκε σε ετοιμότητα τον Καντιμοίρη που απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Κομοτηναίου επιθετικού.

Στο 10ο λεπτό ο Φερνάντες απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ντουμίτρου ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Αράμπα από ευνοική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 18ο λεπτό το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους με τον Τριανταφυλλάκο να βρίσκει εξαιρετικά τον Αράμπα που με όμορφο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Καντιμοίρη.

Ο Πανθρακικός συνέχιζε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και θα μπορούσε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να έχει διευρύνει το προβάδισμα του αν υπήρχε ψυχραιμία στην τελική πάσα.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον διαιτητή της συνάντησης κο Βρέσκα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Μπεν που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές για τους προπονητές των ομάδων που θέλησαν λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα έτσι ώστε η ομάδα τους να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη.

Στο 72ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά ενώ στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης ο Μάνος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Φερνάντες και έδωσε την νίκη στην Βέροια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλον, Βερτζος, Καταλά, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες, Μπεν, Ντουμίτρου, Χασελμπαϊνκ, Κάμπορα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καλτσάς, Καλί, Σέντριτς, Εσπάρζα, Παυλίδης, Βεργώνης, Μπαργκάν, Μάνος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Φερνάντες, Παπαγεωργίου (71’ Ζδράβος – Ρίζος), Σερφά, Εμπό, Λαδάκης (46’ Μπαικαρά), Τριανταφυλλάκος (46’ Μεχία), Κάσες (46’ Πέρεζ), Τζάνης (52’ Μπέν Σαμπάτ, 81’ Φραγκούλης), Χασομέρης (46’ Ντιγκινί), Τσουμάνης (66ο Χρήστου), Αράμπα (46’ Ιγκόρ).

Σχετικά άρθρα