Μίτσελ: «Δεν μου άρεσε, συνεχίζουμε τη δουλειά»!

Ο Μίτσελ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός της Πόλης δεν του άρεσε, ωστόσο η δουλειά θα συνεχιστεί μέχρι ο Ολυμπιακός να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:
«Οι συνθήκες δεν είναι και δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία. Θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα στατιστικά δείχνουν ότι κάναμε τις ίδιες ευκαιρίες, Έντεκα εκείνοι και έντεκα και εμείς. Το παιχνίδι δεν μου άρεσε σε σχέση με τα προηγούμενα. Μετράει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί μας δείχνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Θα βρούμε και άλλα τέτοια παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο».
Για την προετοιμασία που ολοκληρώθηκε: «Πήγε καλά η προετοιμασία. Κάναμε την δουλειά που θέλαμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από τα όσα είδε: «Γενικά, είναι καλή η εικόνα που κρατάω από αυτή την προετοιμασία. Σήμερα το χειρότερο που κάναμε, είναι αυτό που κάνουμε συνήθως καλύτερα στο παιχνίδι μας, να έχουμε κατοχή της μπάλας. Σήμερα δεν το καταφέραμε, αλλά σε γενικές γραμμές κρατάω μία καλή εικόνα από την προετοιμασία».
Για το αν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα δούμε στο ματς με την Νίκη Βόλου: «Η γενική ιδέα που θα έχουμε για αυτό το πρώτο παιχνίδι, θα έχει σχέση με αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα. Μπορεί να αλλάξουμε παίκτες, αλλά το σύστημα και η ιδέα θα είναι πάντα ίδια».

Σχετικά άρθρα