Ο Μπιλ Γκέιτς απαντά στον Ζούκερμπεργκ και πάει το μπουγέλωμα σε άλλο επίπεδο

17 Αυγούστου 2014

Τις τελευταίες ημέρες ένα κύμα... δροσιάς έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι δημοσιεύουν βίντεο στα οποία αδειάζουν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι τους. Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη νέα τρέλα;

Η «επιδημία» με την ψυχρολουσία που έχει εξαπλωθεί στα social media έχει καλό σκοπό. Λέγεται «Ice Bucket Challenge», (η πρόκληση του παγωμένου κουβά) και πρόκειται για μία καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων για την Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση ή Νόσος του Λου Γκέριγκ, όπως συχνά αναφέρεται.

Πριν από δύο ημέρες το έκανε και ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανταποκρινόμενος στην πρόκληση του κυβερνήτη του Νιου Τζέρσει, Κρις Κρίστι. Σειρά είχε τώρα ο Μπιλ Γκέιτς ο οποίος όχι απλώς σήκωσε το γάντι της πρόκλησης, αλλά πήγε το μπουγέλωμα σε άλλο επίπεδο, επιστρατεύοντας... high tech τεχνολογία. Ο ιδρυτής της Microsoft πριν τραβήξει ένα απλό σκοινί για να μπουγελωθεί από πάνω ως κάτω με παγωμένο νερό, προκάλεσε τρία άτομα: τους Κρις Αντερσον (δημιουργό του TED), Ιλον Μασκ (CEO and CTO του SpaceX και CEO της Tesla Motors) και Τζον Σίκρεστ (διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό).

«Έχετε 24 ώρες - Καλή σας τύχη» λέει ο Γκειτς και τραβά το σκοινί που τον κάνει... λούτσα. 

 
 Πηγή:www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...