Πρώτη την Δευτέρα για τον Απόλλωνα Πάτρας

Αρχίζει αύριο Δευτέρα (18/8) η νέα σεζόν για τον Απόλλωνα Πάτρας. Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα (φωτογραφία) θα γίνει στο κλειστό της Περιβόλας στις 7 μ.μ., ενώ στις 22 του μηνός οι «Φρουροί της Αχαΐας» θα ταξιδέψουν στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσουν μέχρι τις 30/8 το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Απόλλωνα ξεχωρίζουν οι δύο συναντήσεις με τον Παναθηναϊκός στο Καρπενήσι και στο ΟΑΚΑ και το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
Η ανακοίνωση των «Φρουρών της Αχαΐας»:
«Ξεκινάει τη Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014, η προετοιμασία του Απόλλωνα Πάτρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 19:00 στο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου. Θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά.
Από την Τρίτη 19 Αυγούστου 2014 οι προπονήσεις της ομάδας θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.
Η προετοιμασία του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα ακολουθήσει το παρακάτω πλάνο:
19-21 Αυγούστου: Έναρξη προπονήσεων, με τους παίκτες να περνούν και από ιατρικές εξετάσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ. Οι εξετάσεις θα γίνουν στην “Φροντίδα Υγείας”.
22 Αυγούστου: Αναχώρηση για Καρπενήσι. Διαμονή στο ξενοδοχείο “Avaris”. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά 11π.μ.-1μ.μ. και 7μ.μ.-9μ.μ. στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και σε αθλητικούς χώρους του ξενοδοχείου.
29 Αυγούστου: Φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καρπενήσι.
30 Αυγούστου: Επιστροφή στην Πάτρα.
1 Σεπτεμβρίου: Προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα.
6 Σεπτεμβρίου: Φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά στην Αθήνα.
7 Σεπτεμβρίου: Φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.
13 Σεπτεμβρίου: Φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην έδρα τους.
14 Σεπτεμβρίου: Φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Καρπενήσι».

Σχετικά άρθρα