Ημέρα κρίσης για τη μεταγραφή του επιθετικού

Καθοριστική για την εξέλιξη της μεταγραφής του επιθετικού που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός είναι η σημερινή μέρα.

Το Σαββατοκύριακο σημειώθηκε πρόοδος στη διαπραγμάτευση αφού οι Πράσινοι εξασφάλισαν τη συμφωνία με την ομάδα του ποδοσφαιριστή που έχει προκριθεί κατόπιν σχετικής υπόδειξης του Γιάννη Αναστασίου. Το Τριφύλλι θα πάρει δανεικό τον νεαρό επιθετικό και θα μπει μια οψιόν αγοράς. Αρκεί βέβαια να συμφωνήσει και με τον ίδιο τον παίκτη.

Εκεί υπάρχει ένας ενδοιασμός από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν δείχνει να «ψήνεται» εύκολα στην προοπτική να αφήσει το πρωτάθλημα που αγωνίζεται για να έρθει στην Ελλάδα. Σίγουρα η χώρα μας δεν αποτελεί ιδεατό ποδοσφαιρικό προορισμό.

Σήμερα οι Πράσινοι θα κάνουν την τελική συζήτηση με τον συγκεκριμένο παίκτη. Ευελπιστούν ότι έχοντας τη συμφωνία με την ομάδα του, τελικώς θα πείσουν και αυτόν να έρθει. Εάν δεν τα καταφέρουν τότε με συνοπτικές διαδικασίες θα αποχωρήσουν από τη διαπραγμάτευση και θα κοιτάξουν προς άλλη κατεύθυνση. Ο χρόνος πια πιέζει ασφυκτικά μια και υπολείπονται 13 ημέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και κάθε 24ωρο που φεύγει προσθέτει μεγαλύτερη πίεση.

Σχετικά άρθρα