Μπήκε στην προπόνηση ο Σανκαρέ

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.15) μπαίνει πλέον στο τελικό της στάδιο, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να αφιερώνει πολύ ώρα σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αμέσως μετά την προπόνηση ανέλυσε στο βίντεο τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Ισραηλινής ομάδας.

Όλη η προσοχή και η σκέψη του Αστέρα είναι στραμμένη στον αγώνα της Πέμπτης και στα ευχάριστα νέα της σημερινής προπόνησης είναι ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Καλίφα Σανκαρέ, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερη διάθεση κατά την διάρκεια του προπονητικού προγράμματος συμμετέχοντας σε όλες τις ασκήσεις.

Την ίδια στιγμή Πάρα, Τορμένα, Τσοκάνης ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα και για αρκετή ώρα έτρεξαν στο χορτάρι, με τον Τσοκάνη να έχει πολλές πιθανότητες να μπει κανονικά στην αυριανή προπόνηση.

Τέλος, ο Μπαντιμπανγκά συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί το πρωί της Τρίτη, με τον Στάικο Βεργέτη να δίνει έμφαση σε θέματα τακτικής εν όψει του αγώνα με την Μακάμπι.

Σχετικά άρθρα