Τι λένε στον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές!!!

18 Αυγούστου 2014

Γιατί αργούν τόσο πολύ, αν και τα κενά στο ρόστερ... φωνάζουν; Ποιο είναι το σκεπτικό και γιατί «παίζουν με την φωτιά» οι Θεσσαλονικείς; Διαβάστε τις απαντήσεις.

 

Στασιμότητα επικρατεί με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και για αυτό είναι απολύτως λογικό να ανησυχούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τους πιτσιρικάδες μέχρι στιγμής, όμως για το... παραπάνω βήμα, ακόμα και ο ίδιος παραδέχεται πως θα πρέπει να αποκτηθούν και κάποιοι ακόμαέμπειροι ποδοσφαιριστές.

Στην διοίκηση όμως δεν... βιάζονται και παρότι πλέον το ημερολόγιο γράφει 18 Αυγούστου, είναι πρόθυμοι να κάνουν κι άλλο υπομονή, μέχρι να προχωρήσουν κάποιες συγκεκριμένες μεταγραφικές περιπτώσεις.

Βέβαια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως η ομάδα χρειάζεται ακόμα κάποιες προσθήκες, ωστόσο όπως διαρρέουν, δεν πρόκειται να βιαστούν και σημειώνουν πως (αν χρειαστεί) θα περιμένουν μέχρι και τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Στον Δικέφαλο δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δώσουν μεγάλα ποσά για μεταγραφές και για αυτό εκτιμούν πως αν κάνουν υπομονή, μπορεί στο φινάλε να βρουν αρκετές... ευκαιρίες.

Άλλωστε, δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος να «τρέξουν» αυτή την στιγμή, αφού ακόμα καιη κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Ζίμπρου είναι ιδανική. Ο αντίπαλος δεν... φοβίζει και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να σπεύσει να ενισχυθεί για να την αποκλείσει.

Για αυτό λοιπόν και υπάρχει αυτή η μεγάλη καθυστέρηση, η οποία όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ακόμα και «καταστροφική», καθώς μπορεί στον Δικέφαλο να περιμένουν μέχρι την τελευταία ημέρα για την «καλή και φθηνή» μεταγραφή, ωστόσο αν δεν την βρουν, δεν θα έχουν χρόνο για να... σώσουν την κατάσταση.

sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...